Hasundgot – Flø

Hasundgot – Flø: 5 – 5

Sikkert ein underholdande kamp for dei som møtte opp for å sjå på kampen. Dessverre vart det kun 1 poeng på heimelaget som hadde en veldig uryddig kamp, vi burde ha vunnet. Åpna bra, gjekk opp i ledelse tidlig 1-0, før Flø utligna til 1-1, for så å gå opp i både ledelse 1-2 og 1-3. Vi fekk reduserte til 2-3, før vi fekk 2-4 tilbake frå Flø. Etter det fekk Hasundgot ei bra periode, reduserte til 3-4 og utligna til 4-4 før vi gjekk opp i ledelsen 5-4. Men Flø ville det annleis og utligna til 5-5 som vart slutt resultatet.

Mål for Hasundgot: Jan Robin Haraldsvik , Trond Haugland 2 (eit på straffe), Lars Henrik Hasund 2

Laget: Inge Saunes, Frank Henrik Hovseth, Audun Wingsternes, Richard Frøystad, Tore Romestrand, Bjørnar Gjerde, Georg Aursnes, Kristoffer Yksnøy, Jan Robin Haraldsvik, Trond Haugland og Lars Henrik Hasund. Innbytte: Kåre Jevanord, Georg Olsen, Vegard Sundgot

Heider: Georg Aursnes **, Bjørnar Gjerde*

Svein Eirik Ertesvåg, 03.06.09

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.