Braksiger mot Haddal

Haddal – Hasundgot 4-15

Mål:

Stig Haugland

4

Georg Olsen

3

Trond Haugland

2

Bjørnar Gjerde

1

Richard Frøystad

1

Georg Aursnes

1

Ruben Muren

1

Kjetil Knotten

1

Sjølvmål

1


Målfest for Hasundgot, men ellers dårlig kamp.
Kampen vart vel litt som forventa, Haddal er eit lag vi skal slå, og det gjor vi men ikkje i sin heilheit på en overbevisande måte. I første del av kampen er vi konsentrerte, og spelte god fotball å leda vel 6-0 etter 10-12 min. Og gjekk til pause med ei 12-2 leiing, 2 mål som kom som følgje av dårlig defansivt arbeid i laget. Etter pausa bytta vi inn 4 mann, og yterligare 3 mann til etter eit kvarter av andre omgong slik alle fekk spele ein god del. Andre omgongen vart vel ganske prega av dette men vi vann den med 3-2 og til saman 15-4. Men det skal seiast at det er ikkje lett å spele fotball mot eit lag der kampen i realiteten er kjørt etter dei første 10 minutta.

Laget: Vegard Sundgot, Lars Tore Garshol, Vidar Gjerde, Ricard Frøystad, Jan Robin Haraldsvik, Trond Haugland, Georg Aursnes, Georg Olsen, Bjørnar Gjerde, Lars Henrik Hasund, Stig Haugland.

Innbytte: Mats Bigset, Tore Romestrand, Kjetil Knotten, Ruben Muren, Frank Henrik Hovseth, Marius Vartdal, Bendik Bigset.