Kvamsøy – Hasundgot 1-3

Mål: Ruben Muren, Georg Olsen x 2

Startoppstilling: Bjørn Magnus Andersen, Erik Hasund, Frank Henrik Hofseth, Vidar Gjerde, Lars Tore Garshol, Bjørnar Gjerde, Mats Bigset, Markus Skeide, Lars Henrik Hasund, Georg Olsen, Simon Sundal.

Innbytte: Ruben Muren, Marius Vartdal, Joakim Skarbø, Fredrik Sundal, Sigvald Kleven.

Det er alltid jamne og tette oppgjer mot Kvamsøy, denne kampen var intet unntak.

Til pause var stillinga 0-0, sjølv om vi hadde hatt det største overtaket. Etter pause fortsatte vi å skape målsjangsar og vi fekk til slutt uttelling ved Ruben Muren 1-0.

Etter målet måtte Kvamsøy lenger fram på bana og Georg Olsen kunne relativt lett legge på til 2-0, etter å snappa opp ein ball som vart slått i bakrom.

Kvamsøy fekk då redusert til 2-1, før Georg på nytt auka ledelsen til 3-1 etter eit nytt løp i bakrommet, som han avslutta med ein herlig chipp over keeper frå vel 25 meter.

Sigeren vart feira med grilling og sosialt samvær for laget ut på Kvamsøya, før vi tok Ambu-båten tilbake til Larsnes.