Hasundgot – Tjørvåg 4-1

Knallstart på årets sesong mot Tjørvåg.

05.05.2011

Mål: Joakim S., Sveinar, Vegard og Bjørnar.

Tropp: Joakim Rødven, Kim René Vågeskar, Audun Wingsternes, Markus Skeide, Lars Tore Garshol, Bjørnar Gjerde, Simon Sundal, Joakim Skarbø, Tore Romestrand, Sveinar Øvrelid, Daniel Hatløy, Vegard Sundgot, Henrik Roppen, Olav Hofseth, Mats Bigset, Marius Vartdal, Robin Vågeskar og Svein Eirik Ertesvåg.

Startoppstilling: Joakim R., Kim René – Audun – Markus – Lars Tore, Bjørnar – Simon – Joakim S., Tore – Sveinar – Daniel

Bytte inn/ut:
Vegard/Tore
Henrik/Sveinar
Joakim/Olav
Robin/Audun
Mats/Bjørnar
Marius/Simon
Svein Eirik/Sveinar

Kamprapport: Då er sesongen 2011 i gong, og vi fekk den beste starten vi kunne få med seier og tre poeng i seriepremieren.

Gjestane dinne gongen var Tjørvåg, som har forsterka laget sitt med tidligare tippeliga-keeper Lars Ivar Moldskred som spydspiss ilag med «Hareid-legenda» Pers.

Men det var Hasundgot som kom best i gong på Hasundgot stadion. Joakim Skarbø scora 1-0 målet vårt relativt tidlig i første omgong, det var også resultate til pause.

Kampen låg lenge å bikka og Tjørvåg pressa på for å få med seg eit resultat. Men Sveinar la på til 2-0 når Tjørvåg rota det til i forsvar. Og ikkje lenge etter det laga Tjørvåg straffe som Bjørnar banka i mål til 3-0, og vi kunne senke skuldrane.

Men kanskje vart vi litt for avslappa (?), for den neste som scora var ein Tjørvågspelar og stillinga var dermed 3-1 og Tjørvåg fekk vel litt blod på tann. Men heldigvis brøyta Vegard seg vei gjøna Tjørvåg forsvaret og satte punktum til 4-1.

Heia Hasundgot!