Kvamsøy – Hasundgot 1-3

Seier med påfølgande grillfest på Kvamsøy!

24.06.2011

Mål: Ruben, Sveinar og Bjørnar

Tropp: Joakim Rødven, Robin Vågeskar, Markus Skeide, Vidar Gjerde, Lars Tore Garshol, Bjørnar Gjerde, Simon Sundal, Ruben Muren, Tore Romestrand, Sveinar Øvrelid, Daniel Hatløy, Vegard Sundgot, Henrik Roppen, Aleksander Strand, Marius Vartdal, Mats Bigset, Svein Eirik Ertesvåg, Anders Kobbevik og Joakim Skarbø.

Startoppstilling:
Keeper: Joakim R.
Forsvar: Robin – Markus – Vidar – Lars Tore
Midtbane: Bjørnar – Simon – Ruben
Angrep: Daniel – Sveinar – Tore

Nok en overbevisande seier av Hasundgot! Og det smaker ekstra godt å vinne borte mot Kvamsøy, når en først skal reise heilt ut på Kvamsøya.

Vi feira seieren med å gjenta grillfesten fra i fjor og gjengen hadde det strålande!

Heder:
**Ruben
*Vidar

PS: Dette var kanskje siste seriekampen til Bjørnar, for han skal til Oslo og studere til hausten. Ønsker han lykke til me studiene! Vart heldigvis ei grei avslutning som kaptein, målscorar og målgivande + gult kort og påfølgande grillfest 🙂