Larsnes/Gursken 2 – Hasundgot 1-0

Surt 1-0 tap på bortebane.

01.09.2011

Tropp: Joakim Rødven, Lars Tore Garshol, Markus Skeide, Terje Longva, Joakim Skarbø, Georg Aursnes, Simon Sundal, Ruben Muren, Tore Romestrand, Sveinar Øvrelid, Erik Hasund, Mats Bigset, Daniel Hatløy, Svein Eirik Ertesvåg, Kim Rene Vågeskar, Fredrik Sundal og Marius Vartdal.

Laget:
Keeper: Joakim R.
Forsvar: Lars Tore – Markus – Terje – Joakim S.
Midtbane: Ruben – Simon – Georg
Angrep: Erik – Sveinar – Tore

Denne kampen ville ballen ikkje i mål for Hasundgot. Uten å ha ført noken statistikk på det, så produserte vi fram en mengde med enorme sjangsar gjennom heile kampen, vi hadde stor sett press på deira mål, på deira heimebane.

Men ballen ville ikkje i mål for oss. Dei var longt meir effektive og scora også eit flott mål fra avstand som vart avgjerande til deira fordel.

Er ikkje anna å gjer enn å brette opp armane å sjå fram til neste kamp!