Hasundgot får meir USA hjelp..

Hasundgot signerer nokk ein spelar som er heime frå USA, å ikkje uventa med etternavn Sundgot!. Denne gong er det Damelaget som får gleda av å presentere Oline Marø Sundgot.  Ho blir klar til Torsdagens toppkamp borte mot Volda, begge lag er ubeseira etter 4 kampa å står med 12p.

Oline får då spele med syskenbarn Mari Sundgot å Tante Kristin Marø å blir i tillegg syskenbarn av herrelagets Sundgotklan. ho studerer for øyeblikket i USA å spelar for collegelaget Keiser University Seahawks å står med 19 mål og 7 assist på 62 kampa, so dette må en sei er et godt tilskudd til satsinga for det nyoppstarta damelaget som har starta sesongen knallsterkt..

21 åringen blir den 11 signeringa for året,  i tillegg til ho har Andrine Myrene Teigene, Andrine Gaasø, Anne liv Holstad, Camilla Meinseth, Emilie Bjørdal Hasund, Margit Jøsok, Maria Teige Grov, Ingrid Nerland , Amalie Stette Olsen og Bertine Køso komt inn dørene på Hasundgot Stadion.

vi gler oss til fortsettelsen