Norway Cup 2023

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Då er turneringa nokren daga gammal å det er på tide med ei oppsumering, dei fleste har komt seg heim, menst nokon ferierar litt til. og det er strax klart for sesongstart haust 2023.

Åpningsdagen dagen kom endelig, dei fleste var på plass på skulen i 15-16 tida Laurdag, fekk innlosjert seg på skulen, vi hadde fått tildelt 4 klasserom. etter innsjekk bar det veg oppå sletta for årets åpningsfest, alle spelera kosa seg her før alvoret starta søndagen 🙂

J13/14-1. trenara: Nils Tore Øvrebø, Ronny Hoddevik, Svein Eirik Ertesvåg og lagleiar Tine Skaar Berg.

Resultater:  Klemetsrud – Hasundgot  7-1

Hasundgot – Tertnes    0-3

Hasundgot – Loen   1-4

1/16 B         Svelgen – Hasundgot  0-2

1/8  B           Seljord – Hasundgot  1-0

 

Ditte var fyrste gong årets J13 deltok i turneringa, det høyrer også med at Hasundgot jentene var best i siste sluttspelkamp, men marginar imot i år desverre.  jentene sto på å hadde det kjekt, tross dei var yngst i si klasse, ja enkelte er også 12 år. og med speleglede, tivoli på sletta å henge i storbyen samt pizzafest gjor dette til ei kjekk oppleving for jentene. overnatting på skule gjor at samholdet i laget blei styrka.. dei stillte også opp som heiagjeng for våre eldre jentelag, stor takk til dei for det.

tusen takk til jentene og trenara for innsatsen!

 

J13/14-2.  Trenara : Kristin Marø og Arnt Ivar Berg, Lagleiar Lisbet Overå

Resultater:  Korsvoll -Hasundgot  3-9

Hasundgot – Flatås  1-4

Hasundgot- Sabra Satila (palestina)

1/16 A          Hasundgot – Frigg  5-1

1/8 A           Torvastad – Hasundgot 4-5 etter straffekonk

Kvartfinale A   Hasundgot-Spjelkavik   2-0

Semifinale A   Syril/Balestrand – Hasundgot  5-0

Bronsefinale A  Hasundgot- Molde 1-0

 

Deltok også ifjor, med same deling av den felles gruppa av årets J15.  så dette laget består av kun 2009 modella, also eldst i klassa. dette er en gjeng som har spelt ilag sia dei var ei 6-7 år, å nokon tillkomsta siste året, jentene viste seg frå si beste side gjøna veka å slo til med ei imponerande Bronse. svært stort! dei viser at med god lagmoral å innsats kan en slå dei fleste.  jentene lada batteria med 2 shoppingdagar og ein pizzakveld (felles med J15/16 og dag/nattevakter).. vi må få legge til at Molde mobiliserte med 21! jenter klare for kamp, men dette vippa ikkje våre 10 av pinnen!

Takk for innsatsen jenter og ei stor takk til trenerteamet som holdt nervane i sjakk:)

 

G 14      Hasundgot/Haddal     Trenera: Håvard Nygjerdet, Stian Sand og Damian Gawinski. Lagleiar Maria Myrene Vågsæter.

Resultat :   Fitjar – Hasundgot  1-1

Hasundgot – Snøgg   2-7

Harestua/Lunner/Grua – Hasundgot  1-1′

Hasundgot – Ready 3    3-0

1/32 B       Hasundgot – Stegaberg/skjold 2       1-2   (Hasundgot med ein mann mindre etter 4 min)

 

Deltok ifjor som 9er lag, i år har dei starta samarbeid med  Haddal i serien så dei valgte å stille som 11er lag., å med 11 mot 11 heile kampen kunna det endt analeis for gutane, men men, dei er fornøgde med egen innsats å det er det viktigaste. dette er eit lag som har vokst utover sesongen å iløpet av turneringa viser at samholdet er på riktig veg, skikkeli guttastemning på rommet gjor felleskapet blei sterkare, det ryktast også om noko flørting med andre jentelag på skulen 🙂  gutane kjørte også pizzakveld iløpet av veka, dei deltok også som super heiagjeng for våre jenter.

 

stor takk også til desse karane og deira trenara for innsatsen.

 

J15/16        Trenara : Lisbet Overå og Mats BIgset,  Lagleiar Lisbet Overå.

Resultat :     Sandane – Hasundgot  2-1

Rennebu – Hasundgot  4-5

Hasundgot – HIF/Stein   5-1

1/16 A         Hardhaus – Hasundgot   3-1

Ditte er vårt eldste lag vi stiller med i turneringa, ein tynn tropp  (8stk) som var avhengig av hjelpespelera frå 2009 gjengen til kvar kamp.. jentene stiller til start kvar kamp med ein filosofi om god innsats å oppbacking av lagvenninder, dette viser seg å ver god medisin iløpet av veka.. i siste sluttspelkamp vart det dei berømte marginane imot, tross årsbeste innsatsmessig small våre jenter ballen 5 gongen i tverrleggaren, dei sit uansett igjenn med ein god følelse av veka å kan vere stolte av seg sjølve.. også desse small til med shopping og pizzakveld (felles med J13/14-2     2009)  iløpet av veka.

Også her må vi får takke jentene og trenara for innsatsen.

Vi kan med dette sei at turneringa var nokk ei super oppleving for våre lag, innspel ifrå kvart lag vitner om at turneringa gjor gruppene sterkare sammensveisa og godt rusta for årets haust sesong, samhold i våre lag er viktig for oss..   håper dette gjer at fleire held fram i sine lag utover hausten å dei neste åra..

Ei ekstra takk retta mot foreldre som stillte opp som dag og nattevakter.

 

Avsluttningsvis må vi får drage fram at nytt av året var at alle lag skulle stille med kampvertar til kvar kamp, dette for å ha ekstra fokus på Fair Play under turneringa.

J15/16 fekk heile 24 poeng, (årets vinnar fikk 24p men en kamp mindre spelt)  takk for innsatsen ! det viser at vårt fokus på Fair play er viktig..

Beste Helsing

Sportslig Leiar