Damene er i gang igjenn

Hasundgot damene møtte torsdag kveld Horningdal, dette var fyrste kamp i haustsesongen.

Hasundgot stillte med følgande lag, Emily Verting (keeper)- Olivia Almqvist – Mathilde Fjørtoft- Mari Sundgot  (forsvar) Margit Jøsok – Elida Overå – Rebecca Sande – Bertine Køso (midtbane) Emilie Hasund (angrep)   Innbyttara: Camilla Meinseth, Emma Hageselle, Ingrid Lauvstad.

første målet var det vertane som stod for, etter litt klabb og babb i forsvaret etter 13 minutt sto det 1-0. før dette hadde Hasundgot mange reelle sjangser, men ballen ville ikkje inn. men so etter 35 minutt satt den, Olivia skorer i sin debut å sørger for 1-1 til pause.

Etter pause skorar Horningdal både 2-1 og 3-1  før Bertine Køso reduserte til 3-2. Hasundgot sette inn en stort press mot slutten av kampen i jakta på utlikning, men målet uteblei å sesongen starta med eit knepet 3-2 tap.  det vart i tillegg delt ut 2 gule kort, eit til kvart av laga.